Hajvizsgáltatok

Bízd rám magad

  • Ha te is rettegsz a kopaszodástól,
  • Ha te is évek óta küzdesz a korpa és a fejviszketés ellen,
  • Ha neked is eleged van már abból, hogy a lakás a hajszálaiddal van tele,

akkor ez az oldal most neked szól.
Nem kell többé szemlesütve a fodrászhoz járnod és nyugodtan túrhatsz bele a hajadba, ha egy jó pasi a buliban éppen veled szemezz.

Természetesen van gyógymód a hajbajaidra.

Februártól

Vidéki helyszín

Januártól

Győr

Februártól

Vidéki helyszín
Azonban van egy rossz hírem is, amivel azt hiszem a szíved mélyén már te is régóta tisztában vagy.

Ha most elkattintasz az oldalról és tovább halogatod a dolgot, akkor viselned kell a következményeket.

A legtöbb ember ilyenkor összevissza kapkod, hiszen tele van a média hajhullás elleni termékekkel. Aztán ott vannak a bőrgyógyászok is, akik akár 10 perc alatt kezelik a félelmeidet: ’Ez csak egy kis hajhullás, nem a világ vége…’
A fórumokon pedig mindenki más terméket ajánl, ami nála kiválóan használt, esetleg valamilyen házi praktikára esküszik.

Elég nyomorult helyzet, ugye?
Mert ők ugye nem te vagy.

Itt sincsenek egyszerű esetek, a hajproblémák nagy része összetett.

Vajon gondoltál már arra, hogy a hajhullásod nem egyszerűen csak hajhullás, a kopaszodásod nem biztos, hogy csak kopaszodás és hogy a zsíros hajad is csak egy következmény.

Mindegyiknek oka van.

Biztos vagyok benne, hogy Te is szeretnéd tudni az okokat.

Végig gondoltad már, mi a problémád valódi gyökere?

A bolti sampon nem keresi az okokat, a jó szándékú ismerősöd pedig nem szakértő.
Az, hogy magadon kísérletezgetsz, esetleg még rontasz is az állapotodon ahhoz vezethet, hogy csak úgy kiszórod a pénzt az ablakon és a különböző felületes megoldások nem hoznak rá eredményt.
A kopasz fejre ma már jó minőségű parókát gyártanak és moshatod naponta kétszer is a hajad, ha már nagyon zsírosodik. Na persze a korpa már nehezebb dió, de erre is hozhat a gyógyszertári Nizoral átmeneti javulást.

Egy darabig.

Hadd mondjam el, ha még nem tudod: ma már nem kell kevéssel beérned, hiszen szakértő foglalkozhat veled bármilyen hajproblémád esetén.

Tudod több hajgyógyász is úgy kezdte, hogy maga is, mint beteg találkozott a hajanalitikával.

Az én fejbőröm például már korán érzékennyé vált a hajfestékre és majd megőrültem annyira viszketett minden festés után. A fodrásztól kaptam valami tonikot, ami kezdetben nagyon bevált (hű de boldog voltam tőle).
Majd kiderült, hogy a javulás csak átmeneti és a tonik szárító hatású, az alkohol-tartalma miatt. A használata így csak olaj volt a tűzre.
Most mondjam, hogy szinte sebesre vakartam a fejbőröm?! Így visszatekintve már tudom, hogy a jó szándékú segítségért milyen hálás az ember.

De!

Nekem a gyulladt és érzékeny fejbőrömre hidratáló és gyulladáscsökkentő Almomilk kellett volna és a vegyi hatásra felerősödő psoriasisomra is van megfelelő pakolás (több is) és speciális sampon is. Van rá nem alkoholos tonik, hanem elmulzió, amelyet kifejezetten az érzékeny bőrre ajánlok én is.
Szóval én is átéltem azt a kísérletezgetős, kapkodós korszakot, míg egy igazi szakemberhez nem kerültem. Aztán úgy megtetszett az, amit csinált, hogy ott is ragadtam nála tanulni.

Évekig.

Íme néhány érv, ami amellett szól, hogy te is vedd le a szemellenződ, húzd ki a fejed a homokból, mert nem kell tovább rettegned vagy szenvedned.

kizárólag gyógynövény alapú
tehát úgy hat a szervezetre és a hajnövekedésre, hogy közben nem visz be méreganyagot és semmilyen káros mellékhatása nincs

 

személyre szabható terápia
ezáltal eltér a kereskedelemben kapható hajnövesztő és zsírosodás csökkentő termékektől, amelyek általánosan mindenkinek valók. Mivel a hajproblémák általában összetettek, ezeket külön azonosítani kell, megállapítani az ok-okozati összefüggéseket és ezeket a megfelelő sorrendben kezelni.
kifejezetten a haj problémáira szakosodott módszer
tehát a hajgyógyász külön megtanulja a haj élettanát és kórtanát, anatómiáját. Megtanulja az ehhez tartozó kifejezetten fitoterápiás kezelési metódusokat és ehhez fűzi hozzá az étkezési és életvezetési tanácsokat. Széles termékpalettával dolgozik, ami például nem mondható el a hajat vizsgáló bőrgyógyászokról (kivéve, ha tanulta a hajgyógyászatot is)-
10 éves tapasztalattal rendelkezem
tehát képes vagyok már összetetten látni azt, hogy milyen kórtani folyamatok vezethetnek hajproblémákhoz, megfelelő gyakorlatom van a terápiás termékek hatásmechanizmusában és keverésében. Fontos, hogy azonosítani tudom azt is, hogy mely problémákat tudok hatásosan kezelni és mely esetekben lenne hatástalan a gyógynövény alapú kezelés.
25 év terméktapasztalata alapján fejlesztett termékekkel dolgozom
ezeket a termékeket hajgyógyász javaslatai alapján orvos és biokémikus állatott össze, tehát a termékek alapos teszten estek át a jelenlegi formájukig.
holisztikus szemléletű, az egyént egységben kezeli
Nem csak az adott betegségre koncentrál, a test egyéb tüneteit is figyelembe veszi. Ez azt jelenti, hogy magát a hajproblémát kezeli tünetként és a kiváltó okra úgy koncentrál, hogy a mentális folyamatokat is számba veszi.
alaposan felméri a kórelőzményeket
azok hangsúlyos figyelmet kapnak az étkezési és életmódbeli szokások felmérése mellett és egyéb kiegészítő állapotfelmérésekre is tehet javaslatot
pozitív élettani hatásokat okoz
tehát nemcsak a tünetet kezeljük. A terápia kiegészül a szervezet számára szükséges étrendkiegészítőkkel, tudatosan összeállított étkezéssel, az egyénnek legmegfelelőbb és nem megterhelő mozgásprogrammal, egyszerű stresszkezelési technikákkal. Mindez egy életmódváltást eredményezhet.
pontos, lépésről lépésre terápiát ad
Mindez könnyen átlátható és betartható lépések sorozatában van tálalva: pl. videó formában elmagyarázva a lépéseket, hogy otthon ismét végig hallgatható legyen. Zárt felületen a komoly éltmódváltókat pedig szakemberek segítik a változások megvalósításában.
folyamatos kapcsolattartás, kontroll-vizsgálatok
Nagyon fontos számomra a vizsgálatok utáni kapcsolattartás, az, hogy a tapasztalatokat figyelemmel kísérjem, a kérdéseket megválaszoljam. A kontroll-vizsgálatok során személyesem beszéljük át a változásokat.
étkezési és életmódvezetési tanácsadás
Alapanyagok, amelyek táplálják a hajat vagy csökkentik annak zsírosodását. Feltárjuk az ilyen szempontból káros szokásaidat és korrigáljuk azokat. A stresszoldáshoz az általam tanult coaching és művészetterápiás technikákat használjuk. Zárt csoportban kreatív-terápiás eszközöket sajátíthatsz el.
lehetőség van külön alternatív kezelésekre
Ezeket csak Budapesten tudod igénybe venni. Rendkívüli módon támogatják az otthon végzett kezeléseket. Ezekről a vizsgáltat során tájékoztatlak.
v

Kérdezz bátran!

Előfordulhat, hogy sok benned a bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy segíthetek-e a te problémádon is. Kérlek, ne habozz! Tedd fel akár írásban a kérdéseidet

Kapcsolatfelvétel

Nincs hülye kérdés!